Sari la conținut

Franceza este, imediat dupa engleza, cea de-a doua limba cea mai predata din lume

  • de

Traduceri franceza Craiova

Franceza este, imediat dupa limba engleza, a doua limba cea mai predata in lume si una dintre cele trei limbi de lucru ale Uniunii Europene ( impreuna cu limba engleza si germana). Idomul latin este, astazi oficial in peste treizeci de state ale lumii. Acest lucru se datoreaza in principal cuceririlor coloniale din Franta si Belgia.
In Europa, limba franceza este o limba oficiala nu numai in cele doua tari mentionate maisus, ci si in Elvetia si in Pricipatul Monaco. Se vorbeste in Valle d’Aosta si Canada, in special in provinciile Québec si Nouveau Brunswick. In numar de vorbitori nativi, francezii se afla pe locul opt in clasamentul mondial.

Traduceri franceză română Craiova

Franceza este in mod traditional un limbaj cheie in sfera diplomatica si in contexte internationale, utilizate pe scara larga de catre Onu si Nato. Din punct de vedere comercial, Franta nu este doar una dintre principalele tari la care sunt exportate produsele romanesti, dar, de asemenea, una dintre cele mai importante state din care Romania importa produse de diferite tipuri.

Prin urmare, exista mii de companii romanesti care colaboreaza indeaproape cu partenerii francezi. Pentru aceasta, se poate intampla de multe ori sa aiba nevoia de a fi traduse rapoarte, contracte, documente, brosuri tehnice sau de a interpreta discursuri din franceza.

Traduceri română franceza Craiova

Agentia de traduceri As Translate, cu sediul in Craiova, ofera servicii de interpretare si traducere de inalta calitate, ideale atat pentru nevoile afacerii, cat si pentru motive personale sau de studiu.
Traducatorii As Translate pot face traduceri universitare, acorduri medicale, disertatii, brevete, decizii judecatoresti, articole de ziar, documente, cartificate de nastere, casatorie si multe altele

Luati legatura cu agentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *