Sari la conținut

traduceri legalizate

Ce înseamă de fapt o traducere legalizată?

In general, aveti nevoie de o traducere legalizată atunci cand este vorba de traducerea unor acte oficiale, emise de institutii ale statului. Pentru realizarea de traduceri legalizate este nevoie de stampila traducatorului pe document, la care se adauga parafa si stampila notarului public. Astfel, notarul public legalizeaza semnatura si stampila traducatorului. Orice traducere autorizata ce urmeaza a fi legalizata, va fi insotita de originalul documentului dupa care s-a efectuat traducerea.

Servicii notariale

As Translate asigura legalizarea notariala a documentelor traduse in cadrul biroului nostru pentru a va putea ajuta sa economisiti timp pretios, evitand astfel deplasarea dumneavoastra la biroul notarial.

Domenii de specializare traduceri Craiova

Traducatorii nostri specialisti se supun unui proces riguros de verificare pentru a-si verifica abilitatile si pentru a verifica daca indeplinesc standardele noastre de inalta calitate. Traducatorii nostri nativi sunt specializati in domenii precum finante, legislatie si medicina, cea ce inseamna ca terminologia specifica industriei asociata cu astfel de domenii este tradusa cu exactitate.

Traduceri medicale

Serviciile de traducere a documentelor medicale pe care le oferim intruchipeaza angajamentul nostru fata de calitate, confidentialitate si eficienta. Traducatorii nostri specializati in terminologia medicala, sunt o alegere perfecta.

Traduceri juridice

Traducerile noastre juridice ofera o combinatie de profesionalism, eficienta si cunostinte specifice pentru a va asigura ca va aflati in cea mai puternica pozitie posibila in ceea ce priveste problemele dvs. juridice internationale, fie ca este vorba despre un contract, brevete sau certificate.

Traduceri comerciale

Gestionarea serviciilor de afaceri exacte asigura afacerea dumneavoastra la nivel mondial pentru a valorifica cat mai mult pietele internationale pe care le prezinta. Traducatorii nostri specializati in acest domeniu va pot ajuta.

Traduceri tehnologice

Suntem constienti de avantajele posibilitatilor de schimbare rapida pe care le ofera lumea tehnologica si credem ca acest lucru ne pune intr-o pozitie puternica atunci cand vine vorba de a oferi servicii de tehnologie lingvistica.

Aveti nevoie de traducerea urgenta a unui document?

Biroul nostru de traduceri autorizate As Translate va poate ajuta sa respectati termenele limita pe care le puteti avea. Cu ajutorul serviciilor noastre, va vom traduce rapid proiectele, fara a compromite calitatea.
Daca aveti un text care trebuie tradus in mai multe limbi in aceeasi zi sau un document legalizat in cateva ore, contactati-ne si echipa noastră vă v-a trimite un raspuns in decurs de 15 min.

Cere chiar azi o oferta personalizata!

Oricare ar fi bugetul, suntem siguri ca ne vom incadra!

Cat costa?

Acordam atentie lucrurilor mici pentru a ne asigura ca nu facem doar ceea ce este necesar din partea noastra, ci alegem in schimb perfectiunea. Promitem sa oferim traduceri profesionale, corecte si accesibile, de fiecare data la timp.
Deci, daca din orice motiv solicitati servicii lingvistice, indiferent daca va extindeti afacerile in strainatate, cautati un loc de munca in strainatate sau altceva in intregime, luati legatura cu biroul nostru de traduceri pentru a discuta nevoile dvs. in detaliu.

Fiecare comanda primeste o estimare personalizata in functie de VOLUM(nr de pagini), TERMENUL de predare si COMPLEXITATEA traducerii(gradul de dificultate).

Comanda se poate face telefonic, prin e-mail, sau folosind formularul de comanda aflat pe site. Vom livra traducerea in functie de alegerea dumneavoastra: pe 2-mail, prin serviciile Postei Romane sau curier rapid.

Plateste online

Plata poate fi efectuata astfel: ordin de plata, cu cardul prin intermediul serviciului mobilPay, depunere de numerar in contul nostru, cu numerar in sistem ramburs prin intermediul unui serviciu de curierat.

Contact