Sari la conținut

Traduceri acte auto Craiova

CE ACTE TRADUCEM?

🌟 **Astranslate – Soluția ta pentru traduceri acte auto în Craiova!** 🌟

Ești în căutarea unei firme de încredere care să-ți ofere servicii rapide și profesioniste de traduceri pentru actele auto în Craiova? Astranslate este alegerea perfectă pentru tine!

Cu o echipă dedicată de traducători experimentați, garantăm că actele tale auto vor fi traduse corect și în timp util. Oferim servicii de traducere pentru toate tipurile de documente legate de mașina ta, astfel încât să poți rezolva rapid formalitățile necesare.

✨ **Ce spun clienții noștri despre serviciile noastre:**
🔹 \”Servicii rapide și de calitate! Recomand cu încredere!\”
🔹 \”Personalul este foarte amabil și profesionist. Mulțumesc pentru ajutor!\”

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de servicii de traducere de înaltă calitate pentru actele auto în Craiova. Astranslate – partenerul tău de încredere pentru traduceri eficiente și precise! 🚗📜

TRADUCERI PENTRU COMPANII SI INSTITUTII

Traducere hotarare judecatoreasca de infintare, statut, act constitutiv, decizii, declaratii, contracte cu partenerii clientii si furnizorii, certificat de inregistrare la Registrul Comertului, certificate de atestare fiscala, corespondenta de afaceri, contractele angajatilor, CV-uri, business plan sau plan de afaceri, DGPR, certificate ISO de managementul calitatii, regulamente interne si de ordine interioara, bilanturi contabile, acte pentru licitatii, caiet de sarcini etc.

TRADUCERI ACTE SI DOCUMENTE PERSONALE:

Traducere certificat de nastere, certificat de schimbare de nume, certificat de casatorie, acte de stare civila, cazier, adeverinta de celibat, buletin, pasaport, alte acte de stare civila, traduceri acte cetatenie romana etc.

TRADUCERI ACTE AUTO CRAIOVA:

Oferim servicii de traduceri acte auto, respectiv traduceri contracte de vanzare-cumparare sau factura, talon auto (brief mic), cartea masinii (brief mare) necesare la Administratia Financiara si Serviciul de Inmatriculari Auto.

TRADUCERI ACTE DE STUDII:

Traducere diploma liceu, colegiu, institut, scoala, doctorat, masterat, foaie matricola, echivalare studii, adeverinta de studii, adeverinta de absolvire, viza de recunoastere de la Ministerul Educatiei.

TRADUCERI ACTE NOTARIALE SI CONSULARE:

Traducere imputernicire, procura, contract de mandat, contract de vanzare cumparare, declaratie, vize si documente emise de Ambasade, Consulate etc.

TRADUCERI JURIDICE:

Traducere apostile si supralegalizari emise de Camera Notarilor, Ministerul Justitiei, Prefectura, Ministerul Afacerilor externe, acte si documente notariale emise de notari publici, hotarare judecatoreasca, declaratie de repatriere, raport judiciar, scrisoare de credit, contract de prestari servicii, vanzare cumparare, leasing, procedura de arbitraj etc.

TRADUCERI DIN DOMENIUL FINANCIAR/BANCAR:

Traducere bilant sau balanta contabila, extras de cont bancar, raport contabil sau financiar, indicatori financiari, proiect de finantare, scrisoare de bonitate, plan de afaceri, analiza financiara sau economica, contracte de prestari servicii cu banca sau institutia financiara etc.

TRADUCERI MEDICALE, FARMACIE SI ASIGURARI:

Traducere asigurare de sanatate, asigurare medicala, asigurare de calatorie, analize medicale, asigurare de viata, acte medicale, documente medicale, adeverinta medicala, certificat medical, raport RMN, CT, PET/CT, ecografie, radiografie, analize biochimice ale sangelui, documente de informare a pacientilor(consens informat), fisa medicala, scrisoare medicala, bilet de iesire din spital, reteta, prescriptie, echipamente medicale, chestionar, ambalaj, studiu clinic, producatori medicamente, manual de instructiuni, lucrari de specialitate si glosare de termeni medicali etc.

TRADUCERI LUCRARE DE LICENTA, DISERTATIE, DOCTORAT:

Traducere rezumate, abstracte la lucrare din toate domeniile: juridic, economic, medical, tehnic etc.

TRADUCERI TEHNICE:

Traducere industria lemnului, industria metalurgica, industria usoara, industria navala, industria alimentara, industria auto, chimie, stinte, internet, fizica, optica, aviatie, produse de lux, accesorii, turism, asigurari, documente si declaratii pentru participare la licitatie, produse de lux, specificatii tehnice utilaje si echipamente, contracte cu termeni tehnici, descriere a procesului tehnologic de productie sau fabricatie, cataloage si materiale publicitare, certificat si documentatie managementul calitatii ISO etc.

TRADUCERI MARKETING SI PR:

Traducere prezentare de produse sau servicii, flyer-e, cataloage, brosuri, web site-uri, publicitate indoor si outdoor, comunicarea interna si externa in cadrul companiei, traducerea stirilor si articolelor de presa, publicatii, traducerea ambalajelor de produse, newsletter-e etc.

Cere chiar azi o oferta personalizata!

Oricare ar fi bugetul, suntem siguri ca ne vom incadra!

Servicii de traducere

Aveti un document de tradus intr-o alta limba? Serviciile noastre profesionale de traducere va vor satisface toate nevoile.
Mai multe

Servicii notariale

Cand timpul este important, noi ne ocupam de tot ce este necesar.
Mai multe

Apostila haga

Doriti sa apostilati un document ? Biroul nostru de traduceri va poate obtine apostila de la oricare din autoritatile competente in acest scop in Romania.
Mai multe

Revizuire

Aveti un text deja tradus, dar doriti sa verificati acuratetea acestuia? Serviciile de revizuire sunt efectuate de traducatori nativi, pentru a se asigura ca traducerea este corecta.
Mai multe

Daca nu va puteti deplasa la sediul noastru, documentele pot fi scanate si trimise online, plata se poate efectua prin transfer bancar, online cu cardul prin intermediul serviciului mobilPay, iar noi va putem trimite traducerile la domiciliul dumneavoastra prin intermediul unei firme de curierat.

Contact

Call Now Button