Sari la conținut

Spaniola, numită și “spaniola castiliană” este o limba neo-latina.

  • de
Spaniola, numita si “spaniola castiliana”, este o limba neolatinica, originara din Spania si raspandita in intreaga lume, in principal datorita colonizarii Americii Latine de catre regatul Iberic. In prezent este al patrulea limbaj cel mai raspandit, cu aproximativ trei sute trezeci de milioane de vorbitori. Avand in vedere doar numarul de vorbitori nativi, spaniola este de fapt a doua limba materna in lume dupa chinezi. Spaniola este limba oficiala in aproape toate statele din America Centrala si de Sud si este, de asemenea, raspandita in Statele Unite, Canada, Brazilia, Portugalia si Franta. Se vorbeste in Filipine, Maroc si Guineea Ecuatoriala. Constitutia spaniola recunoaste castellanul ca limba oficiala si ca limba catalana, basca si galiciana ca limbi oficiale. Catalanul este de asemenea o limba co-oficiala in municipalitatea Alghero (Sardinia).

Traduceri română spaniolă Craiova

Spaniola este, fara indoiala, una dintre cele mai asemanatoare cu limba romana, alaturi de franceza si italiana. Cu toate acestea, aceasta nu inseamna ca o cunoastere aprofundata a limbajului este posibila numai dupa un studiu atent. Din acest motiv, nu este posibil sa se gandeasca la posibilitatea de a efectua traduceri sau interpretari, fara sprijinulcelor care stapanesc limba intr-o maniera excelenta. Agentia de traduceri As Translate srl este destinata companiilor si cetatenilor privati care trebuie sa traduca texte sau sa interpreteze cuvintele unui interlocutor, chiar si in timpul unei intalniri de afaceri.

Traduceri spaniolă română Craiova

As Translate srl are sediul in Craiova, in zona Craiovita noua, si are, in cadrul acesteia, o echipa de traducatori profesionisti, atat vorbitori nativi, cat si absolventi in limbi sau in interpretariat. Pentru mai multe informatii, contactati As Translate srl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *